Impro comedy is ideaal voor talloze gelegenheden: van groots opgezette publieke optredens of fundraising, over familie- of buurtfeesten tot shows in jeugdhuizen, voor serviceclubs en socioculturele verenigingen of ludieke intermezzo’s tijdens congressen en events van overheden en bedrijven. De Nonsens Alliantie brengt humor aangepast aan de wensen van elk publiek.

Een overzicht van de mogelijkheden die we zowel live op locatie als online (coronaproof!) kunnen bieden:

B2B: Impro Comedy op Maat

Impro comedy rond een specifiek thema of onderwerp, voor een bepaalde doelgroep of in het kader van een speciaal evenement? Geen enkel probleem voor De Nonsens Alliantie. Een korte act of avondvullende show over milieubewust leven, integratie, composteren, badkamers, IT, arbeidsbemiddeling, gezondheidszorg, de bouwsector, veehouderij, banken & verzekeringen, wielrennen, cultureel erfgoed of de verschillen tussen Vlamingen en Nederlanders. De Nonsens Alliantie gaat elke uitdaging aan. U vraagt, zij spelen. Aan de hand van informatie over uw bedrijf, sector, event, product of dienstverlening en met de suggesties van het publiek zorgen zij voor onvergetelijke impro comedy!

Avondvullende Show: Alles Kan!

Een extreme emotie, een mysterieuze locatie, een zeldzaam beroep, een exotische muziekstijl of een saai thema voor een spreekbeurt. Meer heeft De Nonsens Alliantie niet nodig om comedy uit het niets te verzinnen. Ontdek de slechtst denkbare manier om je vrouw te zeggen dat ze bijgekomen is. Schater met 2 manisch-depressieve bakkers en geniet van jazz songs als “Daar gaat mijn trein” en Franse chansons als “Mon zizi est parti”. Verbale, visuele, getekende en muzikale humor ter plaatse verzonnen en volledig gebaseerd op suggesties van het publiek. Niets is voorbereid en Alles Kan!

8 tot 88 : Impro Comedy voor Jong en Oud

Impro comedy is geschikt voor alle leeftijden. We spelen dus ook graag in scholen, voor een familiepubliek en in woonzorgcentra.

Impro comedy voor kinderen

Een leuke, luchtige impro comedy show voor kinderen vanaf 8 jaar en hun familie. Op een ongedwongen manier beslissen de kinderen mee waarover het gaat. Zo wordt op een speelse manier de fantasiewereld van kinderen vermengd met de grotemensenwereld. De Nonsens Alliantie creëert een nieuw universum met taal, beelden en muziek

Impro comedy voor scholen
Het leven zoals het is op school op een wel heel bijzondere manier bekeken. De acteurs van De Nonsens Alliantie keren terug naar school en ontpoppen zich tot leerkrachten, leerlingen en ouders. Lessen biologie, geschiedenis, godsdienst, themaprojecten rond het klimaat, media, multiculturele samenleving maar ook speeltijd, pesten, schoolreizen of wat er echt gebeurt in de leraarskamer,… kunnen aan bod komen. Ze werpen er een heel eigen licht op en dat enkel met behulp van hun scherpe geest, radde tong en af en toe een gitaar. Volledig ter plaatse verzonnen en gebaseerd op suggesties van de leerlingen, leerkrachten en de school. De Nonsens Alliantie kan voor elk vak of thema dat op scholen aan bod komt een impro comedy show op maat brengen. Geschikt voor leerlingen vanaf 2de en 3de graad lager onderwijs.

De Nonsens Alliantie speelt ook vaak en graag ook alleen voor leerkrachten en ander schoolpersoneel in het kader van een pedagogische studiedag, nieuwjaarsreceptie of (kerst)feest.

Impro comedy voor woonzorgcentra

Improviseren kan niet zonder de inbreng van het publiek en welk publiek heeft het meest meegemaakt en dus een onuitputtelijk bron aan suggesties? Juist. Samen met de bewoners en bezoekers van het woonzorgcentrum maken we een reis door de tijd. Wat of wie we tegenkomen is altijd een aangename verrassing.

Impro Comedy Workshop

Een impro comedy show bijwonen is leuk, maar voor de durvers geven we ook workshops. Via een mix van praktische oefeningen en handige technieken leert De Nonsens Alliantie je improviseren en ervaar je zelf hoe fijn het is om onvoorbereid de show te stelen. Geen podiumambities? Dan leren we je om de filosofie van het improviseren toe te passen in je dagelijks leven.

Onze workshops zijn ook geschikt als teambuildingsactiviteit voor scholen, verenigingen, bedrijven, organisaties en overheden. De basis van een goed impro team is immers dezelfde als die van elk goed team: kijken en luisteren naar elkaar, samenwerken en elkaar vertrouwen en respecteren. We leren je omgaan met veranderingen, beter te communiceren en stress te voorkomen.

Vragen?

Ben je op zoek naar interactieve comedy (op maat) voor je event, vereniging, school, bedrijf of dienst? Neem dan contact op met ons op via 0495/47.20.07 of info@denonsensalliantie.be

Lees ook de testimonials van onze klanten.