Interactieve comedy leent zich voor talloze gelegenheden: van groots opgezette publieke optredens of fundraising, over familie- of buurtfeesten tot shows in jeugdhuizen, voor serviceclubs en socioculturele verenigingen of ludieke intermezzo’s tijdens congressen en events van overheden en bedrijven. De Nonsens Alliantie brengt humor aangepast aan de wensen van elk publiek.

Een overzicht van de mogelijkheden die we zowel live op locatie als online (coronaproof!) kunnen bieden:

Interactieve comedy op maat

Interactieve comedy rond een specifiek thema of onderwerp, voor een bepaalde doelgroep of in het kader van een speciaal evenement? Geen enkel probleem voor De Nonsens Alliantie. Een korte act of avondvullende show over milieubewust leven, integratie, composteren, badkamers, IT, arbeidsbemiddeling, gezondheidszorg, de bouwsector, veehouderij, banken & verzekeringen, wielrennen, cultureel erfgoed of de verschillen tussen Vlamingen en Nederlanders. De Nonsens Alliantie gaat elke uitdaging aan. U vraagt, zij spelen. Aan de hand van informatie over uw bedrijf, sector, event, product of dienstverlening en met de suggesties van het publiek zorgen zij voor onvergetelijke inderactieve comedy!

Instant Theater Show

Een extreme emotie, een drukke locatie, een zeldzaam beroep, een exotische muziekstijl of een saai thema voor een spreekbeurt. Meer heeft De Nonsens Alliantie niet nodig om comedy uit het niets te verzinnen. Ontdek de slechtst denkbare manier om je vrouw te zeggen dat ze bijgekomen is. Schater met 2 manisch-depressieve bakkers en geniet van jazz songs als “Daar gaat mijn trein” en Franse chansons als “Mon zizi est parti”. Instant theater met verbale, visuele, getekende en muzikale humor volledig gebaseerd op suggesties van het publiek. Niets is voorbereid en alles kan. De acteurs hebben enkel elkaar en hun scherpe geest als vangnet.

Schoolvoorstellingen

Ook voor leerlingen en leerkrachten kan de boog niet altijd gespannen staan. Met “Impro voor kinderen” en “Impro voor tieners” brengt De Nonsens Alliantie humor naar uw school.

Impro voor kinderen
Een leuke, luchtige impro show voor kinderen van 8 tot 12 jaar (en hun ouders en/of leerkrachten). Op een ongedwongen manier beslissen de kinderen mee waarover het gaat. Zo wordt op een speelse manier de fantasiewereld van kinderen vermengd met de grotemensenwereld. De Nonsens Alliantie creëert een nieuw universum met taal, beelden en muziek.Geschikt voor 2de en 3de graad lager onderwijs.

Impro voor tieners
Het leven zoals het is op de middelbare school op een wel heel bijzondere manier bekeken. De acteurs van De Nonsens Alliantie keren terug naar school en ontpoppen zich tot leerkrachten, leerlingen en ouders. Lessen biologie, geschiedenis, godsdienst, themaprojecten rond het klimaat, media, multiculturele samenleving maar ook speeltijd, pesten, schoolreizen of wat er echt gebeurt in de leraarskamer,… kunnen aan bod komen. Ze werpen er een heel eigen licht op en dat enkel met behulp van hun scherpe geest, radde tong en af en toe een gitaar. Volledig ter plaatse verzonnen en gebaseerd op suggesties van de leerlingen, leerkrachten en de school. De Nonsens Alliantie kan voor elk vak of thema dat op middelbare scholen aan bod komt een interactieve show op maat brengen. Geschikt voor 1ste, 2de en 3de graad middelbaar onderwijs.

De Nonsens Alliantie speelt ook vaak en graag alleen voor leerkrachten en ander schoolpersoneel in het kader van een studiedag, nieuwjaarsreceptie of (kerst)feest.

Interactieve Comedy Workshop

Een interactieve comedy show bijwonen is leuk, maar voor de durvers geven we ook workshops. Via een mix van praktische oefeningen en handige technieken leert De Nonsens Alliantie je improviseren en ervaar je zelf hoe fijn het is om onvoorbereid de show te stelen.
Geschikt voor scholen en verenigingen maar ook als teambuildingsactiviteit voor bedrijven, organisaties en overheden. De basis van een goed impro team is immers dezelfde als die van een goed team op de werkvloer: kijken en luisteren naar elkaar, samenwerken en elkaar vertrouwen.

Vragen?

Ben je op zoek naar interactieve comedy (op maat) voor je event, vereniging, school, bedrijf of dienst? Neem dan contact op met ons boekingskantoor “123 Comedy Club.” Zij zullen je overtuigen en bezorgen je een gepast voorstel.

Of lees enkele testimonials van onze klanten.