SONY DSC

Mario De Koninck begon zijn improvisatiecarrière in 1999 bij The Lunatics. Nadien speelde hij long form impro bij Wabliefteru?! en was hij één van de Impro All Stars. In 2001 werd hij medeoprichter van De Nonsens Alliantie. Zijn sterke punten: fysiek spel, ad rem en verhalenbouw.

Mario De Koninck werkt als cartoonist AAaRGh… voor verschillende kranten, tijdschriften, uitgeverijen en reclamebureaus. Zijn cartoons verschijnen onder meer in Metro, TeVe-Blad en De Streekkrant. Neem zeker eens een kijkje op zijn website www.aaargh.be en facebookpagina.

Hij is de auteur van het prijswinnende kinderboek De Prinses die alles had en is ook de tekenaar van de autobiografische strip Familie De Koninck.

Daarnaast treedt hij op met zijn cartoons, onder de noemer Cartoon Comedy. Een unieke combinatie van stand-up comedy en cartoons op het podium. Bekijk hier de filmpjes.

Mario schreef ook grappen voor De Rechtvaardige Rechter (canvas), De Kazakkendraaiers (één) en De Raadkamer (Radio 2) en het commentaar bij Komen Eten.